JOBBA MED OSS

Är du auktoriserad hudterapeut med SHR och Cidesco examen och vill jobba med oss? Vi erbjuder en heltidstjänst från och med September. 

 

Altea ligger vid Odenplan och är en liten och personlig salong med visionen att alla ska känna sig som hemma. Att vara en del av Altea är att få möjlighet att ge andra en värdefull stund som oftast sträcker sig längre än själva behandlingen. 

 

Idag jobbar vi främst med Dermalogica, dp Dermaceuticals och iS clinical men även med mindre sortiment av Elemis. Vi utför ansiktsbehandlingar, frans- och brynfärg, lash lift, brow lift, Dermapen4, spraytan, NBE 1000 och olika peels i form av Prx-T33, Fire and ice och Pro power peel. Även diatermi, microblading, pedikyr och vaxning. 

 

Vi söker dig som är lättsam, driven, bra på att samarbeta och som alltid har kunden i fokus. Vi vill jobba med dig som vill vara en del av ett team och med möjlighet att växa inom ett litet företag med framtidsvisioner. Vi möter alltid kundens förutsättningar och önskningar till största möjliga mån och ser gärna att du är noggrann och bekväm med att gå utanför "boxen".

För oss är det viktigt att du känner dig trygg i dina behandlingar du utför. Är du duktig på någon annan behandling är vi öppna för att lägga till det på din behandlingsmeny likväl ta bort behandlingar om det är någon behandling du är mindre bra på. Självklart kommer du att få gå de kurser som behövs när det kommer till behandlingar och produktsortiment.

 

Meriterande erfarenheter:

  • Några års erfarenhet som hudterapeut på salong.

  • Utbildning i Dermalogica och erfarenhet kring hudvårdsmärket. 

  • Dermapen

  • Spraytan 

 

Vid ansökan ser vi gärna att du svara på följande frågor:

  • Har du några tidigare erfarenheter kring sociala medier och är de något du skulle kunna tänka dig ha delat ansvar över på salongen?

  • Har du tidigare erfarenhet kring vaxning? Om ja, har du jobbat med intim vaxning/brasiliansk vaxning tidigare? 

  • Tycker du om att jobba med fötter?

 


 

Jobbtyp: Heltid, tillsvidare och innefattar vissa kvällar fram till 20.00 och ca varannan lördag.
Vill du arbeta mindre än heltid? Skicka din ansökan ändå!

Maila in din ansökan till info@alteahud.com