top of page
Sara 1.jpg

Sara Altea

Jag är auktoriserad hudterapeut. Jag har internationell Cidescoexamen och är stolt Dermalogica expert efter att ha genomgått Dermalogicas expertutbildning.

 

Jag är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)

Jag arbetar med resultatinriktad hudvård & använder mig av iS CLINICAL, Dermalogica, DP Dermaceuticals & Elemis produkter vilka gör det möjligt att uppnå önskade resultat på bästa vis. Jag strävar hela tiden efter att ge mina kunder nästa nivå av behandling,

Jag gillar att arbeta med huden för att den skiljer sig mycket från person till person vilket gör att varje behandling blir skräddarsydd och personlig. Du behöver aldrig tvivla på att du väljer rätt behandling, du väljer endast den tid du vill ha så kommer vi överens om vad vi ska jobba på utifrån din hudtyp, hudtillstånd och önskemål.

I och med att huden är så pass individuell så kan det vara svårt att veta hur du ska ta hand om den på bästa sätt & det vill jag hjälpa dig med.

Jag brinner för hudvård & strävar alltid efter att lära mig nytt vilket gör detta till det perfekta jobbet för mig.

En annan passion jag har är ögonbryn, färga & forma. Det kan förbättra dina ansiktsdrag & både färg & form kan få dig att se piggare ut. Jag gör även TAFFY-bryn/3D-bryn/kosmetisk tatuering som passar dig som tappat strån eller vill förändra din form, detta är en ögonbrynstatuering som håller 1-3 år.

Majas Favoriter-Porträtt favoriter-IMG_8391 kopiera.jpg
Ebba

Jag är auktoriserad hudterapeut och medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)Jag har internationell Cidescoexamen.

Jag utför i ansiktsbehandlingar, kemiska peelingar, Dermapen4, frans- & brynfärg, lash lift, vaxning, pedikyr och spraytan. Jag skräddarsyr alltid din behandling efter dina behov.

Jag har valt att utbilda mig  till hudterapeut för att hudvård är min stora passion.

Huden är väldigt individuell vilket gör att det kan vara svårt att veta hur man ska ta hand om den på bästa sätt. Här vill jag ge dig de bästa förutsättningarna för en välmående hud!

Facetune-15-08-2022-18-14-59.jpg
Dr. Ferlin

Jag är specialistläkare inom allmänmedicin och har tidigare jobbat inom hjärt-lungkirurgi. Jag är utbildad läkare sedan 2008 och 2013 blev jag certifierad injektionsbehandlare. Jag har passion för skönhet och hälsa och har många års erfarenhet i både Norge, Sverige och Nederländerna.

 

Merz Noscomed Trainer:

Train the Trainer

My Beauty Academy:
Certificate Botulinum Toxinum.
Certificate Fillers Basic.
Certificate Fillers Advanced.
Certificate Fillers Master.

Noscomed Aesthetic Institute:
Radiesse Basic Diplom.
Belotero Advanced Upper face.
Belotero Advanced Lower face.
Belotero Complications course.

Nordic Skin Clinic
PRP course.

Estetiska Injektionsrådet:
Certifiered för Estetisk injicering.

 

bottom of page