Jag är auktoriserad hudterapeut & spaterapeut. Jag har internationell cidescoexamen och är stolt Dermalogica expert efter att ha genomgått Dermalogicas expertutbildning.

 

Jag är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)

Jag arbetar med resultatinriktad hudvård & använder mig av iS CLINICAL, Dermalogica & Elemis produkter vilka gör det möjligt att uppnå önskade resultat på bästa vis. Jag strävar hela tiden efter att ge mina kunder nästa nivå av behandling,

Jag gillar att arbeta med huden för att den skiljer sig mycket från person till person vilket gör att varje behandling blir skräddarsydd och personlig. Du behöver aldrig tvivla på att du väljer rätt behandling, du väljer endast den tid du vill ha så kommer vi överens om vad vi ska jobba på utifrån din hudtyp, hudtillstånd och önskemål.

Iochmed att huden är så pass individuell så kan det vara svårt att veta hur du ska ta hand om den på bästa sätt & det vill jag hjälpa dig med.

Jag brinner för hudvård & strävar alltid efter att lära mig nytt vilket gör detta till det perfekta jobbet för mig.

En annan passion jag har är ögonbryn, färga & forma. Det kan förbättra dina ansiktsdrag & både färg & form kan få dig att se piggare ut. Jag gör även TAFFY-bryn/3D-bryn/kosmetisk tatuering som passar dig som tappat strån eller vill förändra din form, detta är en ögonbrynstatuering som håller 1-3 år.

Jag är elev på Altea. När du bokar en tid hos mig får du 50% rabatt på din behandling.

Jag gör i dagsläget ansiktsbehandlingar, frans- & brynfärg, vaxning, pedikyr och spraytan.

Februari 2022 blir jag färdig auktoriserad spa och hudterapeut, just nu går jag min näst sista termin på Yrheshögskolan för hudvård och spa (YHHS). Fram till avslutad utbildning kommer jar att arbeta på Altea några dagar i veckan.

Jag har valt att utbilda mig  till hudterapeut för att hudvård är min stora passion.

Huden är väldigt individuell vilket gör att deet kan vara svårt att veta hur man ska ta hand om den på bästa sätt. Här vill jag ge dig de bästa förutsättningarna för en välmående hud!

Jag ser fram emot att träffa dig!

Ebba Ahlin
Sara El Gharbi

Jag är legitimerad läkare och min huvudsakliga sysselsättning är pågående specialistläkarutbildning inom akut internmedicin. Jag finns på Altea några dagar per vecka och gör estetiska injektioner med fokus på naturliga resultat.

 

Min utbildning inom estetiska injektioner har jag fått genom IBSA och Dr Wrinke Academy. Det har varit viktigt för mig att få utbildning där fokus är på naturliga resultat samt där man bibehåller respekten för de medicinska aspekterna i dessa typer av behandlingar. Jag går fortlöpande vidareutbildningar för att hålla mig uppdaterad med de senaste behandlingsrönen.

 

Min grundinställning är att ingen behöver estetiska injektioner men om man önskar återställa eller förebygga ålderstecken är dessa typer av behandlingar jättebra alternativ. Behandling anpassas efter individuella anatomiska förutsättningar.

 

Det är för mig viktigt att verka som seriös aktör. Jag har god kunskap inom anatomi och har en komplikationsförebyggande approach vilket gör att du kan känna dig trygg och avslappnad när du kommer för konsultation och behandling hos mig.

 

Jag arbetar med IBSA:s produkter (Profhilo och Aliaxin) samt Allergan (Vistabel). Dessa produkter är av högsta kvalitet och det är en självklarhet att bara arbeta med det bästa på marknaden. Jag jobbar tätt tillsammans med hudterapeuten Sara Altea och vi utbyter erfarenheter och ger råd till varandra om hur våra kunder ska få bästa tänkbara behandlingsresultat.

 

Sara Altea Öfvergård