Jag är auktoriserad hud- & spaterapeut. Jag har internationell Cidescoexamen & är även medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation).

För att kunna erbjuda mina kunder behandlingar på expertnivå arbetar jag endast med högkvalitativa, resultatinriktade märken, exempelvis Nannic & Waxlogic. Med det kan jag ge dig en trygghet att alltid kunna gå härifrån med ett önskat resultat.

Alla människor är unika & behöver därmed också olika behandlingar med varierande tekniker. Jag jobbar därför med rådgivning & en skräddarsydd personlig upplevelse, allt utifrån dina egna behov.

Oavsett om du är ny eller har gått på behandlingar en längre tid så ställs inga krav på att du ska veta vad som behövs. Vi plockar fram det bästa för dig tillsammans.

Nicole Gaar

Sara Altea Öfvergård

Jag är auktoriserad hudterapeut & spaterapeut. Jag har internationell cidescoexamen och är stolt Dermalogica expert efter att ha genomgått Dermalogicas expertutbildning.

 

Jag är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)

Jag arbetar med resultatinriktad hudvård & använder mig av iS CLINICAL, Dermalogica & Elemis produkter vilka gör det möjligt att uppnå önskade resultat på bästa vis. Jag strävar hela tiden efter att ge mina kunder nästa nivå av behandling,

Jag gillar att arbeta med huden för att den skiljer sig mycket från person till person vilket gör att varje behandling blir skräddarsydd och personlig. Du behöver aldrig tvivla på att du väljer rätt behandling, du väljer endast den tid du vill ha så kommer vi överens om vad vi ska jobba på utifrån din hudtyp, hudtillstånd och önskemål.

Iochmed att huden är så pass individuell så kan det vara svårt att veta hur du ska ta hand om den på bästa sätt & det vill jag hjälpa dig med.

Jag brinner för hudvård & strävar alltid efter att lära mig nytt vilket gör detta till det perfekta jobbet för mig.

En annan passion jag har är ögonbryn, färga & forma. Det kan förbättra dina ansiktsdrag & både färg & form kan få dig att se piggare ut. Jag gör även TAFFY-bryn/3D-bryn/kosmetisk tatuering som passar dig som tappat strån eller vill förändra din form, detta är en ögonbrynstatuering som håller 1-3 år.

Copyright © 2018 Sara Altea Öfvergård